Tlf.nr.

71 20 20 68

Email

Kontakt@odense-skonhedsklinik.dk

Åbningstider

Efter Aftale og Tidsbestilling

Voksbehandlinger

 

Image result for lycon leg wax

 

Er du træt af hårene på kroppen?

Vi bruger ikke alm. voks men Lycon voks, da den er egnet til alle hudtyder, selv klienter med sensitiv hud kan glæde sig til behandlingen, det giver et holdbart resultat, den hænger ikke fast i huden, og meget mildere og giver mindre smerte irritation på huden og har også en bedre hårreduktion.

Vi starten altid med at rense huden, med en Lycon rens for al overfladisk snavs, forurening, sved, samt cremerester. den bruger vi også imellem behandlingen hvis klienten bløder fra hår folliklerne hvor den effektivt renser og lukker folliklerne.

Derefter påføres LYCON`S helt enestående voks-Oil med plejende essentielle olier som beroliger, fugter, beskytter og blødgører huden samt forbereder den forud for voks, forhindrer voksen i at sidde fast på huden, og gør voksningen behagelig, ren og effektiv og efterlader huden blød og rolig.

Så bliver der vokset

Behandlingen afsluttes med en speciel fugtende creme med Shea Butter, Rose og Kamille. som genskaber fugt balancen og beroliger huden, og efterlades super blød, og med en blid duft af rose. En virkelig effektiv og dybdevirkende creme som også virker for ekstra tør hud.
Cremen blandes med dråber af speciel produkt, der reducere reducere hårvæksten på den voksede område.

Vi anvender meget skånsom voks, som alle hudtyper kan tåle.

Vi tilbyder voksbehandling af alle dele på kroppen

Related image