Tlf.nr.

71 20 20 68

Email

Kontakt@odense-skonhedsklinik.dk

Åbningstider

Efter Aftale og Tidsbestilling

Permanent Hårfjerning

Med den helt ny teknologi indenfor permanent hårfjerning tilbyder vi nu, at fjerne dine uønsket hår på kroppen helt permanent.

Vores ny Laser maskine, er så moderne, effektiv, hurtig og ikke mindst sikker og behandler alle områder på kroppen!

Behandlingen kan fjerne alle typer af hår (næsten)!
Vores maskine kan behandle stort set alle toner af hår, endda også rødt hår! Derfor er behandlingen her den eneste effektive og anvendelige teknologi til fjernelse af meget lysere skandinaviske hår også. Selv de mørkeste hudtyper behandles med stor effektivitet og succes.

Behandlingen er sådan set smertefrit, og kan knap mærkes. Det behandlede område bliver opvarmet nænsomt og er ret mildt på huden og derfor er forbrændinger på huden stort set ikke muligt, da hårcellerne opvarmes kun til ca. 45 grader. og er det halve af hvad andre maskiner benytter.

For langt de fleste typer hår, vil resultatet være permanent, men enkelte hormonbaserede hår vil behandlingen herefter gentages, og hårene vil aldrig blive i nærheden af den tidligere vækst.

Når du starter behandlingen hos os, vil der som regel kun går 4 uger imellem næste behandling. Hårene vil efter 10-20 dage efter behandlingen, falde af – Derfor er forløbet hos os langt hurtigere og kan ikke sammenlignes med andre.
Perioden er individuel fra person til person, men i gennemsnittet regner man mellem 10-12 behandlinger før man er helt hårfri.

Inden behandlingen skal du undgå solen én uge op til behandling (kun på det behandlede område), og igen 24 timer efter behandling. Så vi behandler dig også i varmen og om sommeren.

Ønsker du at få behandlet mere end ét område ad gangen, giver vi gerne mængde rabat. Spørg Behandleren.

Related image