Tlf.nr.

71 20 20 68

Email

Kontakt@odense-skonhedsklinik.dk

Åbningstider

Efter Aftale og Tidsbestilling

Behandlingsforløbet hos Læge/Kiropraktor samt

Alternativ-behandler & Terapeuter

Guddi Steinfath er Uddannet Læge og Kiropraktor, med flere års erfaringer indenfor ortopædkirurgi og har rigtig mange års erfaringer generelt indenfor branchen. Guddi arbejder udefra en grundig samtale med patienterne, kombineret med en undersøgelse af kroppen. På dette grundlag etableres et behandlingsforløb.

Guddi har derfor også mulighed for at gennemgår dine journaler med sundhedsvæsnet, som giver en forståelse af dine egne symptomer og behandlingsmulighederne, Hun vil ligeledes også drøfte dit forløb med egen læge for at sikre en optimal behandling. dertil kan Guddi også henvise videre i systemet, hvis det bliver relevant for afklaring og behandlingen.

Div. sundhedsordninger: Pension Danmark, Tryg, PFA, Danica pension, Dansk sundhedssikring, Top Dk etc.

Ved 1. konsultation: 

Anamnese/sygehistorie

Journalskrivning incl. medicin, Operation, sygdomme, motion etc.

Diagnosekodning

Vurdering, plan og behandling samt god vejledning.

 

Takster:

  1. gangs konsultation: 639,14 kr. (efter tilskud fra den offentlige sygesikring) tilskud fra Danmark er 212 kr som du får automatisk på din Nem konto, når regningen er betalt.
  2. gangs konsultation: 334,54 (efter tilskud fra den off. sygesikring.) tilskud fra Danmark: 106 kr.
  3. Dertil kan der forekomme omkostninger af Alternativ behandlinger, som cupping, akupunktur, laser, Facia, Fysiurgisk massage, genoptræning mm. Hos Vores Alternative behandler og Terapeuter
  4. Ved et forløb kan der opnås tilskud på Alternativ behandling op til 50% Rabat, som fratrækkes med det samme ved afregning.

Skal du have sammensættet et særligt forløb, lige efter 1.konsultation med lægen, tilbyder vi at skræddersyer et tilbudsforløb for dig.

Du skal regne med, at du kan ses og behandles af forskellige kandidater, som alle kan hjælpe dig igennem skavankerne og til bedre helbrede.

Konsultations-aftalerne samt behandlingsforløbet kan veksle mellem adresserne: 

Næsbyvej 88 – 5270 Odense N & Nørregade 16, 1. th, 5000 Odense

Begge med gode parkeringsmuligheder

Ring gerne ind til os på 71 20 20 68 og vi guider dig igennem