Tlf.nr.

71 20 20 68

Email

Kontakt@odense-skonhedsklinik.dk

Åbningstider

Efter Aftale og Tidsbestilling

Coolsculpting (Fedtfrysning Cryolipolysis)

Image result for coolsculpting clatuu

Glæd DIG til netop den vildeste fedtfrysnings behandling. Vi har valgt at investere i den bedste og helt nyeste maskine på markedet i 2018, som er yderst avanceret og udstyret med de nyeste teknologi indenfor fedtfrysning med 100% tilfredse resultater.

Vi har alle på en eller anden måde nogen uønsket fedtdepoter på kroppen, som vi har svært med at komme af med. Her kan du i hvert fald får hjælp til at fryse dem helt ihjel.

Behandlingen er målrettet til at fjerne bulede steder på kroppen, ved en særlig afkølende teknik, som gradvist fjerner fedtcellerne over en periode på 3 måneder.

Hvordan foregår behandlingen?

Det behandlede område suges ind ved et vakuumtryk af en applikator, hvor fedtceller nedkøles, nedbrydes og udskilles som affaldsstof i de efterfølgende dage med lymfen, leveren og urinen. For hver behandling fjernes ca 25% af fedtcellerne i det behandlede område.

Hvem er egnet til behandlingen?

Personer der ønsker at spot reducerer stædige og uønsket fedtdepoter uden kirurgi.

Hvem er ikke egnet til behandlingen?

Dårlige nyre og lever funktion dvs. dit udrensningssystem ikke fungerer optimalt.

Dårligt hjerte (hvilket påvirker hævelser i kroppen.

Personer med meget lidt fedt, eller meget løs hud.

Gravide eller ammende kvinder.

Personer der tager blodfortyndende medicin.

Personer med kulde allergi (Raynaud’s syndrom).

Personer som har brok.

Personer med svær sukkersyge.

Personer, som har fået lavet mere end 2 Cryolipolysis behandlinger i løbet af 1 måned.

Hvilke områder kan behandles?

Mave, baller, håndtag, underarme, lår, deller og Bh-deller

Hvad er Bivirkningerne?

Behandlingen er ikke helt smertefri, man kan godt mærke den kraftig sug. Der kan forekomme hævelse, rødme, ømhed, lette kramper i området, kvalme og evt. blå mærker efter behandlingen. Det gr typisk af sig selv efter 1-2. nogle klienter oplever følelsesløshed på det behandlede område, som forsvinder indenfor 2 måneder i sjældne tilfælde kan opleves lette smerter efter behandlingen.

Efter behandlingen:

Husk at drikke rigelig vand gerne 2 liter på et døgn, den næste tid hvor processen er i gang. Alm. Aktivitet kan genoptages straks efter behandlingen, dog er det en god ide at holde et par dages pause fra varme bade eller sauna, så du ikke fremprovokere hævelsen i huden.

Hvornår starter behandlingseffekten?

De første resultater kan ses efter 2 uger, men den fulde effekt tager op til 3 måneder. Det an befales at genoptage behandlingen ved behov 6-8 uger efter første behandling for at opnår de bedste resultater.

Hvor mange behandlinger kræves der?

Det er meget individuelt fra person til person, men vi anbefaler mindst 2 behandlinger på samme sted. Resultaterne kan holde længe, men det afhængige af personens kost og aktivitets vaner.