Tlf.nr.

71 20 20 68

Email

Kontakt@odense-skonhedsklinik.dk

Åbningstider

Efter Aftale og Tidsbestilling

Fedtfrysning

Image result for coolsculpting clatuu

Glæd DIG til netop den vildeste fedtfrysnings behandling. Vi har valgt at investere i den bedste og helt nyeste maskine på markedet i 2018, som er yderst avanceret og udstyret med de nyeste teknologi indenfor fedtfrysning med 100% tilfredse resultater.

Vi har alle på en eller anden måde nogen uønsket fedtdepoter på kroppen, som vi har svært med at komme af med. Her kan du i hvert fald får hjælp til at fryse dem helt ihjel.

Behandlingen er målrettet til at fjerne bulede steder på kroppen, ved en særlig afkølende teknik, som gradvist fjerner fedtcellerne over en periode på 2-4 måneder.

Behandlingen har en fryse-fedtreduktion, som afkøler de ønskede området, rimelig effektivt og hurtigt, uden kirurgi, med synlig resultater..

Når man starter behandlingen op, går maskinen i gang med at nedkøle fedtvævet, på en naturlig nedbrydning-proces af fedtcellerne på det ønskede område. I starten af behandlingen kan det føles lidt ubehageligt de første par minutter, men ellers er behandlingen smertefri.

Selv folk med appelsinhud, har glæde af behandlingen.

Når man fedtfryser, udvider vandet sig i høj kraft, det gør den når det er i nærheden af frysepunktet. Du skal forestille dig når en vandflaske har stået i fryseren så vil den revne, fordi den har nået frysepunktet. Det er det samme der sker med vandet i fedtcellerne, da der er op til 80% vand i en fedtcelle, som bliver brudt ned mekanisk. Derfor kan fedtcellen ikke længere repareres når den først er nedbrudt og efterfulgt udskilles på en naturlig måde gennem lymfesystemet.

Når du er blevet behandlet på et område første gang, så er fedtcellerne væk for evigt, selvom du efterfølgende tager på i vægt, vil fedtet aldrig sætte sig på det behandlede område igen. Men det bagerste liggende fedtceller ved større overvægt kan gøre at de kan vokse.

Hvordan sker det? Jamen når vi starter behandlingen op, bliver det ønskede området forsigtigt suget ind med en særlig vakuum mundstykke, som kan være lidt ubehaglig i starten, derefter er behandlingen smertefrit. Der forekommer røde og blå mærker på det behandlede område, som er ganske ufarligt, og forsvinder igen og er individuelt fra person til person. Behandlingen tager typisk omkring 40– 60 min. Alt efter behandlings-området .

 

Det er en smertefri behandling. men man kan godt mærke et ubehag ved suget de første 10 min af behandlingen, med en intensiv reduktion af fedtbuler, der giver varige resultater.

Behandlingen er egnet til alle raske personer og diabetiker kan også behandles.

Hvis du leder af nedenstående kan du ikke modtage behandling:

Personer med kulde allergi

Nedsat nyre og lever funktion

Kendt med ødemer i kroppen

Kendt med dårlig udrensnings

Dårligt hjerte

Personer med løs hud

Gravide og ammende kvinder

Ekstrem Overvægtige

Personer under blodfortyndende behandling

Personer med fremmedlegemer i kroppen

Vi starter altid behandlingen med at undersøge og måle det område der skal behandles. Hvis det er flere områder, regner man med flere behandlinger. Derefter smøres området med en allergivenlig gel.
Derefter suges området ind i et stort vacuum mundstykke, hvorefter fedtfrysning begynder. Når man først er startet behandlingen, kan den ikke afbrydes. Man kan sove, lytte til musik og læse en god bog når man bliver behandlet.

Når behandlingen er slut, vil det behandlede området føles iskold, men hudtemperaturen føles normal igen efter kort tid. Efter behandlingen kan du fortsætte dine gøremål som du plejer.

Efter behandlingen er du rød og blå og huden kan være følelsesløs i en periode, og der kan opstå milde til moderate smerter. Du skal huske at drikke ekstra vand i dagene efter behandlingen. Man kan opleve ømhed, prikken og hævelse på huden de næste 1-3 uger, det er meget naturligt.

Op til 5 % af klienterne vil opleve en ‘late onset pain’. Som er en smerte der kommer 3-4 dage efter behandlingen. Det føles som stikkende, brændende og prikkende smerte i det behandlede område. Det er en nerveendernes reaktion, det kan vare op til en uge i nogle tilfælde længere.

Hvis du er en af dem, anbefaler, vi at at du lægger noget kølende på huden eller binder noget stramt om området. Ellers er du velkommen til at kontakte os for råd.

Efter 40-90 dage tilbyder vi en ekstra måling, så vi kan se resultatet og hvis der er behov for en ny fedtfrysning, tager vi den derfra. I nogle tilfælde skal området behandles flere gang, det vurderes under første konsultation, men der skal mindst går 3 uger til næste behandling.