Tlf.nr.

71 20 20 68

Email

Kontakt@odense-skonhedsklinik.dk

Åbningstider

Efter Aftale og Tidsbestilling

Face-mapping Ansigtsbehandlinger

Hos Odense Skønhedsklinik tilbyder vi forskellige ansigtsbehandlinger, der kan hjælpe alle hudproblemer samt behandle alle hudtyper.

Vi har valgt at arbejde med det fantastisk populær og kendt produkt fra ”Dermalogica og Clear Start”, som vi er stolt over at præsentere og tilbyde vores Klienter. Et produkt som vi 100% kan står for.

Vi Tilbyder følgende hudpleje-behandlinger:

Diamant Slibning 

Med en diamant Slibning foretager vi en dybdegående peeling, med en ægte diamant, som fjerner blidt det yderste tørre hudlag af (overhuden) og kombineres med et vakuum hvor diamanternes grovhed justeres efter hudtype.

Behandlingen stimulerer og genopbygger hudens kollagen og elastin, hvilket resulterer i en sundere, fastere, og yngre udseende, dertil øges blodcirkulationen, hvor du efter vil opnår en mere jævn og ensartet hud. Behandlingen tilbydes inkl. klassisk ansigtsbehandling og kan mod et tillæg kombineres med LED-lysterapi eller frugtsyrer behandling..

Behandlingen er ideelt for:

  • Store eller udvidede pore
  • Mindsker comedoner
  • Akne
  • Ar
  • Solskadet hud eller pigmentpletter
  • Udglatter linjer
  • Glansløs hud
  • Udjævner hudtoner

Behandlingen anbefales også som en start igen efter en lang tids pause fra ansigtsbehandlinger.

For at opnå det bedste resultat, anbefaler vi altid et forløb mellem 4-6 behandlinger med 1-2 ugers interval.

Klienter med ar, stor solskader og mørke pigmentpletter, anbefaler vi mellem 10-12 behandlinger.Hefter behandlingen vil huden være rød og irriteret, som aftager sig i løbet af dagen.

Solbadning frarådes 2 uger, efter behandlingen – Du må gerne være ude i solen dog skal du bruge solcreme med høj solfaktor (Faktor 50 Anbefales).

Dermaplanning inkl. Dermalogica Ansigtsbehandling 

En kombination af klassisk ansigtsbehandling, hvor vi anvender en skarp skalpel, som skraber det yderste hudlag meget effektivt og fjerner de dødehudceller samt ansigtsbehåring.

Vi starter med professionel dobbelt afrensning, FaceMapping, Professionel eksfoliering, dermaplanning, Manuel udrensning, maske, ansigtsmassage, Fugtende og beskyttende pleje og vejledning i produkter. (Behandlingen er individuel fra person til person og skræddersyes efter hudtype og tilstand)

Oxygen Dermalogica Behandling  

Med en Oxygen Dermalogica ansigtsbehandling, vil du får den klassiske ansigtsbehandling inkl. Oxygen – du vil får pustet 90% koncentreret ilt ind i huden samt tilført en høje koncentrationer af booster der passer til din hud, som går ind og giver din hud nyt liv. Behandlingen trænger hurtigt gennem hudens overflade og helt ned i dybden og arbejder effektivt.

Dermalogica Oxygen inkl. diamant slibning Behandling 

Med denne behandling får du både en klassisk, Oxygen samt slibning i ET.Behandlingen. Det giver et strålende udseende og alt bliver bearbejdet i huden. Du kan tilkøbe Hyaluronsyre som pustes kraftigt i huden for at reducere markant rynker og fine linjer og giver ekstra fugt og  glød til huden, det koster 1000,- for 0.5 ml .

Micro-needling Behandling med eller uden Hyaluryonsyre

Ved Microneedling behandling, prikker vi bitte små huller i huden og laver små punktblødninger, som arbejder på højtryk og aktivere hudens ophelingsproces, der frigiver væksthormonerne, som booster kollagen-produktionen og dermed celle og hudfornyelsen.

Behandlingen kombineres med klassisk Dermalogica behandling.

Som en ekstra kombination til behandlingen kan, der med fordel tilkøbes Hyaluronsyre som pustes i huden for at reducere markant rynker og fine linjer og giver ekstra fugt og blød til ansigtet.

PS. vi udføre ikke injektion med Hyaluronsyre, men derimod fordeler produktet på overfladen på de områder der skal behandles, og pustes og masseres i huden.

Lysterapi Behandling 

En LED-Lysterapi Behandling giver forskellige farve/ lys-frekvenser, niveauer og styrke til huden. Behandlingen giver glød og volume, den udglatter og gør huden mere klar, opstrammer og forbedrer hudens struktur og elasticitet, reducerer og forebygger rynker, minimerer porer og bekæmper urenheder, hjælper med at reducere betændelsestilstanden i huden, forbedre fremtoningen af ar.

Behandlingen tilbydes inkl. klassisk ansigtsbehandling og udføres efter hudtype og tilstand.

Face-Mapping

Face Mapping, er en unik hudanalyse, der giver et helt præcist billede af din huds aktuelle tilstand. Din hudplejeterapeut inddeler dit ansigt i 14 zoner, som nøje undersøges og her udefra kortlægges hudtype og hudtilstand. det er med til at skræddersy din behandling og dit hjemmepleje program, så det er målrettet din huds aktuelle behov og giver de resultater, du ønsker. Ved køb af produkter for 500,- er FaceMappinig GRATIS

Klasisk Ansigtbehandling 

Professionel dobbelt afrensning, FaceMapping, Professionel eksfoliering, Manuel udrensning, Ansigtsmassage,  maske, Fugtende og beskyttende pleje og vejledning i produkter.

Dybderensende behandling (gælder KUN klienter der kommer til regelmæssig behandling 

Dybderens af hele eller dele af ansigtet. Professionel dobbelt afrensning, FaceMapping, Professionel eksfoliering, Manuel udrensning, maske, beskyttende pleje.

Hvis man har områder der kræver dybere behandling / eller tager længere tid, bookes der dobbelt behandling mod et tillæg på 150 kr.

Teenage Behandling 

Behandlingen er til dig, der vil have fokus på eksfoliering og dybderens.Hudterapeuten behandler huden individuelt udefra din huds behov. Professionel afrensning, SpeedMapping, Ekspres eksfoliering, Manuel dybderensning, Behandlende maske, fugtende og beskyttende cremepleje, Professionel vejledning i huden og hjemmepleje, samt råd om videre behandlingsforløb.

Related image

I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer.
Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeserien bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en ide til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.
I dag forandrer og fornyr Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, MicroZone® behandling samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

Image result for Clear Start logo