Mineral makeup 

(Lige Pt. udføre vi desværre ikke Makeup)

 Lily Lolo

Dag make-up………………………………………250,-

Aften make-up………………………………………400,-

 

Bliv forelsket i mineraler med Lily Lolo

Mineral makeup er lavet af fine knuste mineraler og er i dag blevet det mest populære valg af kosmetik – og med god grund.

Mineraler er rene grundstoffer og defineres ved at være dannet som resultat, af en geologisk process. Mineralerne er med andre ord dannet, uden menneskets indgriben.
Lily Lolo kendetegnes ved at være et af de få mærker, hvor du får mange mineraler for pengene. Størstedelen af dit Lily Lolo produkt er lavet af mineraler og alle ingredienser er 100% naturlige.

Mange opfatter mineral foundation som værende tør og tror, at disse produkter lægger sig i kager, ligesom mange traditionelle puddere. Mineral foundation er noget helt andet og er baseret på en helt anden formel.
Hvor konventionelle puddere indeholder talkum, der ikke er særlig godt for huden, så er mineraler glatte, silkebløde og giver en fejlfri, nærmest airbrushed teint.

Lily Lolos foundation indeholder også titanium dioxide, der besidder solbeskyttende egenskaber og mica, der virker lysreflekterende, så alle fine linjer øjeblikkeligt synes mindre.

Sig farvel til tung, mat og ujævn teint og hop med på fremtidens bølge med Lily Lolo; der er bygget på kærlighed, respekt og den sidste nye teknologi indenfor mineral makeup.